
וואן פיס פרק 1156 מתורגם לעברית!
נקאמים ונקאמות יקרים ויקרות! ברוכים הבאים לעונה השנייה של וואן פיס!!!
לאחר המתנה ארוכה ומייגעת האנימה חוזרת אלינו עם ארק אלבאף החדש!!!
כמה חיכינו ליום הזה שסוף סוף הגיע…
מה חשבתם על הפרק? מה דעתכם על האנימציה? האם היה שווה את ההמתנה? ספרו לנו בתגובות!
ואל תשכחו לסמן ספוילרים בתיבת הספוילר!
נ.ב. שימו לב שיש המשך אחרי שיר הסיום!
קרדיטים:
תרגום: שמעון
עיצוב טייפ וקריוקי בשירים: פיקה
עריכה, תרגום השירים ועזרה בקריוקי: snufkin1089
עריכת השירים: סנפאי
עיצוב דפוס: יצחק
בקרת איכות, קידוד, והעלאה: שאדו
תזמון: Crunchyroll




ת
זה רק אני? או שהפרק הזה הרגיש מאוד אוברייטד לעומת כל הציפיות שהיו לי ממנו .. לא מדבר על הוויזואליזציה שהיא בהחלט מרשימה אלא על התוכן.
או שזה בגלל שהגענו מפרקים חשובים ופסיכים או שלא יודע להסביר. אני גם לא קורא את המנגה אז אולי זה רק אני שלא מבין מה כל ההתלהבות:(
וואלה? הצ'אפטר שהפרק הזה עיבד הוא מאוד מעניין, בעיניי זה חלק ממש חזק בסיפור.
מקווה שתאהב יותר את ההמשך באלבאף. 🙂
וואי וואי וואי ואיייייי ממליץ לקרוא את המנגה ארק אלבף מטורףףףףף
מתי יוצא הפרק
שלומות חברים, איך אני יכול לשנות תמונת פרופיל?
שלומות חברים
למה מחקתם את התגובות שלי מהאתר 🙂
שלום לך,
כשהקמנו את נקאמה, החלטנו על חוק ברזל אחד שחל על כולם: גם על אנשי הצוות וגם על הצופים שרוצים להגיב לנו.
החוק הוא: "כולם מכבדים את כולם." אם תכבד את אנשי הצוות ואת שאר הצופים, תקבל יחס מכבד בחזרה.
מכיוון שלא כיבדת, וכמות התגובות הלא-מכבדות שלך ושל אחרים כלפיך יצאה מפרופורציות, מחקתי את כולן, ואתה מוזמן לכתוב מחדש כל דבר שתרצה, בתנאי שזה יהיה באופן שמכבד אחרים.
כולנו פיראטים, אז אני נותנת לך עוד הזדמנות להוכיח שאתה מסוגל לעמוד בחוק הברזל האחד הזה.
מי שלא מסוגל לעמוד בו, לא יוכל להגיב אצלנו באתר.
מחזיקה לך אצבעות שאתה מסוגל, כי הרי אתה מלך הפיראטים, לא?
חוץ מזה, שים לב: אנחנו לא חברה, אין לנו עובדים ואף אחד פה לא מרוויח שקל. אנחנו בסך הכול קבוצה של מעריצי הסדרה, בדיוק כמוך. אנחנו מתרגמים את הסדרה בשביל הכיף, ובשביל שעוד מעריצים יוכלו ליהנות מתרגום איכותי ומהיר של הסדרה לעברית. הפרק התחיל בשנה האחרונה לצאת ביפן בימי ראשון בשעות הערב (לעומת בבוקר בשנים קודמות), אז ברור שגם העבודה שלנו תתאחר ולא תמיד נספיק להוציא את הפרק בימי ראשון. אז גם אם אנחנו מוציאים ביום שני, בבקשה להתאזר בסבלנות ובהבנה עד שנוציא.
רציתי להתנצל שתקפתי אותך, אני כעסתי כי זלזלת בצוות ובכל אחד שניסה להסביר לך מה אמרת והצוות קצת הציל לי את החיים לפני שידעתי אנגלית אז יצאתי עליך, רק רציתי להסביר שהם עובדים בחינם
איך אני משנה תמונת פרופיל?
היי
אומיגאד התחלתי וואן פיס לפני חצי שנה וסיימתי לפני חודשיים ואימלה התחושבה שלחזור בפעם הרישאונה אימלהה זה גמו לחזור הביתה
מתפוצץ לי המוח מהמחשבה של לסיים את הסדרה ב- 4 חודשים… אני סיימתי אותה ב- 5 חודשים כשהיא הייתה בפרק 890…
לי לקח שנה וחצי עד פרק 1130 בערך
וואלק ביום הולדת שלי עולה פרק חדש אחריי תקופה שלא
תודה רבה!
זה מרגיש כל-כך טוב לחזור…
הפרק של השבוע הוא הראשון לארק אלבאף, הראשון לאחר הפסקת 3 חודשים, ופרק שמעבד את אחד הצ'אפטרים הכי מעניינים שנקבל עד ההפסקה הבאה, ולכן ציפיתי ממנו להיות ברמה גבוהה; ועדיין, בשום אופן לא דמיינתי שהוא יהיה עד-כדי-כך טוב. אני לא צוחק לרגע כשאני אומר שזה אחד הפרקים נטולי האקשן הכי איכותיים ויזואלית בכול הסדרה, ואני מאושר לראות את הסדרה האהובה עליי חוזרת בצורה כל-כך יפה לכבוד תחילתו של עידן חדש בשידורה… לראות את הדמויות זזות עם אנימציה כל-כך מלאת חיים ואופי שלא מנסה לרגע לחסוך בפרטים כדי להקל על עבודת האמנים הרגיש פשוט סוריאליסטי, וזה בדיוק מסוג הדברים שאפילו עם הרמה ההפקתית הגבוהה שהייתה לה עוד קודם, האנימה לא יכלה להרשות לעצמה בגלל הלו"ז הצפוף שפורמט השידור השבועי כפה על הצוות. במילים אחרות, אם זאת לא הוכחה שההפסקות, עם כל הבאסה, הן שוות את זה בטווח הרחוק, אני לא יודע מה כן…
גם האיור בפרק היה מצוין, הודות לעבודתם של 4 במאיי אנימציה נהדרים: הירוטו סאיטו (Hiroto Saitō), שעבד על כל החלק של כובעי הקש בתחילת הפרק ואפיין אותו באיור המעוגל והמופשט שלו שמלא בחן ילדותי (מתאים בול לחלק הזה של הפרק); שין קאשיוואגומה (Shin Kashiwaguma), שעבד על החלק של בארטו ושאנקס והלביש אותו בסגנון האיור הייחודי והסופר מושפע ממאסאמי מורי (מעצב הדמויות של "מכתב הערצה") שלו; מאסאיוקי סאטו (Masayuki Satō, מעצב הדמויות ובמאי האנימציה הראשי של על הסרטים האחרונים), שאני חושב שהיה אחראי לחלק שבאי הכוורת עם פיראטי בלאקבירד וסיפק לו תיקוני איור מפורטים ואיכותיים כמצופה ממנו; ומידורי מאטסודה (Midori Matsuda, מעצבת הדמויות של האנימה מאז תחילת וואנו), שממשיכה להראות עם הזמן התפתחות אומנותית בכיוון של סגנון האיור היותר מופשט, ואני מאמין שהייתה אחראית לסצנת הסיום עם היעלמות הסאני ולסצנה שלאחר הקרדיטים בסוף. ביחד, ארבעתם יצרו לכול חלק מהפרק נראות אסתטית שונה זה מזה, אך כולם שמרו על עקביות באיכות האיור ועשו עבודה מצוינת בסגנונות האישיים שלהם, כך שאני מאוד מסופק גם מבימוי האנימציה לאורך הפרק.
כמובן, אי אפשר שלא להתייחס לעדכון המשמעותי של אפקטי הקול של הסדרה עם הגעתו של מעצב הסאונד החדש נאופומי ג'ינבו (Naofumi Jinbo), וגם במקרה הזה יש לי רק דברים טובים להגיד: עיצוב הסאונד שלו מפגין כבוד לעבודתו של מעצב הסאונד הקודם שליווה את הסדרה מהפרק הראשון שלה ועד סוף אגהד בכך שהוא לא זורק את אותם האפקטים, אלא פשוט משתמש בהם בצורה יותר מחושבת ונעימה לאוזן שעושה פלאים לחיזוק הסצנות המשמעותיות לאורך הפרק, ובתור אחד המעטים שלא שנאו את ה- SFX של האנימה עד עכשיו, אני ממש שמח שהוא בחר בגישה הזאת.
תוסיפו מעל לכול מה שציינתי פה את מעברוני הפרסומות החדשים בבימויה של סאקורה יושיקאווה (Sakura Yoshikawa), שגם מסמלים את חזרתם של מעברוני פרסומות משתנים מפרק לפרק (דבר שחלמתי עליו מהרגע שארק וואנו התחיל) וגם כוללים רפרנס סופר חמוד לאחד הפאנלים מסצנת הפרידה של לופי ושאנקס בצ'אפטר 1, ומה שמתקבל הוא הדובדבן שבקצפת של פרק מופתי ומהנה בטירוף שעושה אותי ממש נרגש לקראת תכנים עתידיים של הארק.
כאמור, האנימציה של הפרק פשוט מפוצצת בתנועה מלאת חיים, אבל ההיילייט האהוב עליי ביותר הוא כנראה סצנת ההטבעה של הצוות של בארטו, בביצועו של זהיגואנג ליו (Zhiguang Liu). ליו, שמתחילת אלבאף קודם לתפקיד סגן מעצב הדמויות החדש של האנימה, הוא אחד האמנים האהובים עליי אישית בצוות, בעיקר בשל האיור התלת-מימדי במיוחד שלו שמייד בלט לי לעין ברגע שהסצנה התחילה (הערכה רבה לקאשיוואגומה שהשאיר את הציורים שלו כפי שהם, אגב). מבחינת האנימציה עצמה זו חד-משמעית לא עבודתו הטובה ביותר של ליו בסדרה, אבל האפקטים המיוחדים שהוא צייר פה נראים נהדר והוסיפו רבות לסצנה, אז עדיין מאוד אהבתי את מה שהוא עשה.
אין לי כוח לקרוא תספויילר זה מגילה חחחחח יש משהו חשוב לקרוא? שאני יצמצם חחחחח
זה ניתוח שלי לפרק, חחחחח. אם זה מעניין אותך תקרא, אם זה לא אל.
זה ספויילר
הוספתי לך תיבת ספויילר. יש מדריך לשימוש בה בעמוד צרו קשר. 🙂
ספויילר מהמנגה
תודה רבה על התרגום המהיר והאיכותי
גם בימים מורכבים אלו
סוף סוף! היה שווה לחכות, כל כך התגעגעתי לאנימה
סתם מזכיר לכולם שהפרקים יוצאים בשעון הארץ בימי שני ב3 בבוקר והמתרגמים עדיין משחררים את הפרקים בתרגום נהדר בתוך פחות מיום אנחנו חייבים לכם תודה על העבודת קודש
הפרקים יוצאים בראשון בשבע בערב, אבל המסר שלך עדיין נכון ומוערך. 🙂
בבקשה
אני רוצה להצטרף
היי, מוזמן לפנות לאחד מחברי הצוות דרך הרשתות החברתיות שלנו. 🙂
זה כותב לי שחרגתי ממספר ההפעלות המותרות מה לעשות?
לבחור בנגן אחר או לחכות שדרייב יפתח. הוא תמיד נחסם כשיש עומס, זה מעבר לשליטתנו.
כל יום שני יש פרק אז?
עד סוף יוני, כן.
איזה כיף יצא הפרק
למה לא שומעים
פרק נדיר. כמה התגעגעתי וואן פיס אהובת ליבי המטלטלת. חחח איזה הומור יש לסדרה הזו, הניגון של הדמויות הראשיות הוא פשוט יצירת מופת פסיכולוגית, אני פשוט אוהב כל רגע ואכן היה שווה לחכות את כל החודשים הללו. הריחוק זהו הקירוב הגדול ביותר, זה אומנם קשה לטווח הקצר, אבל לטווח הרחוק – זה דיבוק במלוא מובן המילה.
כדי לשבר את האוזן, ניתן להמשיל זאת להלכה של בית יהודי, בין איש ואשתו, שחצי חודש הם מותרים זה לזו, ולאחר מכן שבועיים האישה בנידה והם בריחוק; ולאחר מכן כשחולפים להם השבועיים הללו – האישה חוזרת להיות מותרת לבעלה וזהו רגע האהבה הגדול ביותר. כמאמר הגמרא שבשעה זו התשוקה ביניהם מתקרבת לקרבתם בליל הכלולות. . .
אז כן, להבדיל אלפי הבדלות, יש נחמה מרובה בנידת וואן פיס – ושמחה אדירה כשהיא חוזרת למסך 🙂
אלבאף, אין לי מילים לכתוב כמה אני משתוקק ומחכה לצפות המתרחש בקירבך 😉
האודיו לא עובד במגה
לא מגיב בדרך כלל אך באמת אני מודה שיש אותכם פרק מטורף בקיצור
תודה רבה על הפרק
אי אפשר לשמוע
בתור פרק חזרה לאחר תקופה מדהים
אני לא הבנתי,לא היו אמורים להרביץ כמה פרקים ברצף? איך זה הולך לעבוד עם השיטה החדשה?
3 חודש של פרק כל שבוע (12 פרקים)
3 חודש הפסקה
זאת אומרת 24 פרקים בשנה
הפואנטה זה שפרק אחד = 1-2 צאפטרים אז זה לא ירגיש מרוח כמו שזה היה עד עכשיו
עד עכשיו היה בערך פרק אחד = 0.5 צאפטרים
איך אני אמור לשרוד 3 חודשים הפסקה?!
האמת שזה לא נכון. בתור מי שמתרגמים את הפרקים בצמוד למנגה…
כבר מאז פרק 900 ומשהו הפרקים היו בקצב של צ'פטר אחד לפרק אחד כמעט תמיד (עם כמה יוצאים בודדים מהכלל). בפרקים הממש אחרונים הייתה קצת האצה (בקטנה, היו כמה מקרים של שלושה צ'פטרים על שני פרקים)
גם הפרק שיצא עכשיו הוא צ'פטר לפרק.
ממש לא היה קצב של חצי צ'פטר לפרק.
לא מדוייק… האנימה בהחלט כבר הרבה זמן לא מעבדת בקצב של חצי צ'אפטר לפרק, אבל היא הפסיקה עם זה (כמעט) לגמרי רק לקראת סוף אוניגאשימה (סביבות 1040 לדעתי). בפרקי ה- 900 הרוב המוחלט לגמרי כן עיבדו חצאי צ'אפטרים.
מה שכן, באף שלב לא נאמר שבאלבאף יעבדו 1-2 צ'אפטרים לפרק. להפך, הם אמרו שהם עומדים להיצמד ללא יותר ולא פחות מצ'אפטר אחד, והמעבר לפורמט עונתי נועד לאפשר להם לשמור על הקצב הזה מבלי להשיג את המנגה.
נכון, צודק. התכוונתי שזה לא נכון שעד עכשיו היה קצב של חצי צ'פטר לפרק, כשכבר כמה שנים טובות הקצב הוא צ'פטר לפרק.
מחר יש גם פרק?
אני לא יודע אם יש לי בעיה ספציפית
רציתי לראות את הפרקים האחרונים ככה לרענן את הזיכרון ולא עבד לי מבערך 1147
זה לכולם?
ואם כן, יש מצב מסדרים?
תודה רבה על כל ההשקעה שהעבודה הפסיכית הזאת!
יש מחר גם פרק?תודה רבה
אלופיםםם!! תודה רבה על עוד פרק מדהים!
תודה רבה! אלופים אתם !!!
איך הפתיח והסגיר מבחינת ספוילרים?
אני מניח שרואים דמויות שעוד לא פגשנו.
אבל חוץ מזה מראים אירועים חשובים ומפתיעים?
לצפות? או עדיף להימנע?
אנחנו ממליצים להימנע מצפייה בפתיח ובטיזר לפרק הבא שמופיע בכל סוף פרק, למי שרוצה להימנע מספוילרים.
תודה שיש אנשים כמוכם סוף סוף יצא פרק
תודה על הפרק והתרגום
תקרא את המנגה ותדע D:
ביקשנו בפוסט להקפיד על שימוש בתיבת הספויילר כשכותבים על הפרק… בפעם הבאה תעשה זאת בעצמך בבקשה.
איזה פרק יפה
תודה רבה
סוף סוףףףףףףףף תודה רבה
לא חושב נראה לי זה יהיה כמו באקסטורי כמו שהיה לאודן
כתבת את הספויילר מחוץ לתיבה חחחחח.
צריך לכתוב את התוכן המספיילר בין שני חלקי הפקודה שיוצרת אותה.
בהנחה שבאמת כל פרק יעבד צ'אפטר 1 בדיוק, אנחנו נגיע לזה בפרק 1168 – שיהיה גם הפרק האחרון לפני ההפסקה הבאה.
וואו אחרי שלושה חודשים ארוכים שמאוד התגעגעתי זה חזר אנימציה ממש טובה
תודה רבה אלופים!!!
תודה רבה!