וואן פיס צ'אפטר 1116 מתורגם לעברית!

היי חברים,

אז, יש לנו הפעם צ'אפטר די קצר, ואודה החליט להקדים את ההפסקה שלו לשבוע הבא במקום לעוד שבועיים.
אז לא רק שזה באסה, בעוד שבועיים אני גם סוף סוף טסה.
אבל אל דאגה, אני סומכת על שאר הצוות כאן שיוציא לכם צ'אפטר מעולה גם בלעדיי.

ובעניין הצ'אפטר הנוכחי: תודה רבה לציירים שלנו הפעם: יהונתן, טל, שחר ואורי!

קרדיטים:
מקור, ניקוי, מחיקה ושחזור תמונה: TCB
תרגום: אופיר
עזרה ביפנית: יסמין
הדבקה: עידו
עריכה לשונית, בדיקה סופית והעלאה: מור

לצפייה בצ'אפטר 1116

להורדת צ'אפטר 1116

28 תגובות

  1. תקשיבו יש לי תאוריה מטורפת שהאמת די המצאתי בעצמי לא ראיתי אף אדם מדבר על התאוריה בקטע הזאתי למרות שאני כן משלב לתוך זה כמה תאוריות אחרות.
    התאוריה היא על מהו הוואן פיס, זה כבר תאוריה מאוד ידועה שמשתמשי פירות שטן לא יכולים להגיע ללאף טייל אבל השאלה למה? מה הסיבה שלאף טייל מונע ממשתמשי פירות שטן להגיע אליה. יש לי תשובה: לדעתי הסיבה שמשתמשי פירות שטן לא יכולים להגיע ללאף טייל זה בגלל שהאוצר של הוואן פיס לא משהו שירצה אותם. זה לא דבר שמשתמשי פירות שטן יכולים להשתמש בו או לצחוק ממנו, ולמקום קוראים לאף טייל מה שאומר את המילה לאף (צחוק). אז מה הדבר היחיד שיכול להצחיק כל אחד אבל לא משתמשי פירות שטן!?!?!?!?!
    יש רק דבר אחד והוא

    סמייל פרוט אכול

    1. [spoiler title="מה זה הוואן פיס"] אחרי הצאפטר הזה זה די ברור מה זה הוואן פיס… זה כנראה האמת על ההיסטוריה ומי היה הטוב והרע ועל גוי בוי וזה כזה מצחיק שהם היו חייבים לצחוק מזה מהאמת. זה למה אני חושב כשלופי יגיע לוואן פיס לא יהיה אכפת לו כי לא אכפת לו מדברים כאלו וזה יהיה יותר שוק לניקו רובין ושהאר הצוות.. [/spoiler]

  2. הצ'אפטר הזה מציג מלא תשובות ושאלות חדשות: [spoiler title=""] מה אומרת התמונה של ויוי בחדר של אימו? אנחנו כבר יודעים שויוי היא חלק משבט הD, אז למה את התמונות/כרזות מבוקשים של לופי ובלאקבירד הוא קרע ואת של ויוי הוא לקח אתו? האם הוא יודע שויוי היא חברה של לופי בכלל?
    חוץ מזה, היה לי לא הגיוני שיורק פשוט הביאה לממשלה את אם הלהבות, גם אם בתמורה היא תהפוך לדרקון שמימי. יורק אמורה להיות קצת יותר חכמה מזה! מה שלדעתי קרה זה שהממשלה בעצמה הלכה ליורק והציעה לה את העסקה. [/spoiler]
    בכל מקרה, תודה רבה על ההשקעה כל שבוע! תמשיכו ככה!

    1. [spoiler title=""] יכול להיות שהתמונה הממוסגרת היא לא התמונה של ויוי, אלא של לילי, אחת מ-20 המלכים הראשונים, שוויוי היא הצאצאית שלה. התמונה של ויוי שהוא לקח הייתה קטנה יותר.
      יורק חכמה, אבל איזה תפקיד נתנו לה? לאכול, לישון ולחרבן. מישהי חכמה כמוה, ועוד חמדנית, לא יכולה להסתפק בזה. ברור שהיא תרצה לעבור תפקיד, וגם ברור שהווגהפאנקים לא יתנו לה. אז היא הלכה לממשלה. [/spoiler]

      1. [spoiler="]אני לא חושב שזה עניין של ״לא נתנו לי לתרום למחקר עצמו ולנצל את האינטלקט שלי״.
        יורק היא זיקוק טהור של יצר החמדנות של וגהפאנק – אותה חמדנות אדירה שהובילה אותו, במילותיו שלו, ״קרוב מדי אל השמש״. לכן, כשהיא ראתה שיש אנשים שחיים באותה צורה חזירית של לאכול, לישון, לחרבן, ושיהיו להם מלא משרתים מתרוצצים סביבם – ממש כמוהה, רק בגדול יותר – החמדנות האדירה שלה הובילה אותה לרצות להשיג את המעמד שלהם.[/spoiler]

      2. [spoiler title=""] אבל אם תשימי לב, רואים כמה עמודים אח"כ את התמונה "נעדרת" של ויוי ואפשר לראות שמדובר באותו האדם, או לפחות במישהי שדומה לה מאוד. היא נסיכה שסביר להניח שצולמה הרבה פעמים בחייה, ואני לא חושבת שיהיה קשה לליטרלי מלך העולם לקבל תמונה שלה.
        אבל אם זו באמת לילי, יש לי תיאוריה: אימו באמת היה בזמן המאה האבודה, והוא התאהב בלילי, אבל היא לא אהבה אותו, וזו (והעובדה שהיא D) הסיבה ללמה היא סירבה ללכת עם שאר 20 המלכים למריג'ואה. ועכשיו, כשיש את ויוי שכל כך דומה לה, הוא ירצה להתחתן איתה וצוות כובעי הקש יצטרכו להציל אותה- בארק שיקביל לארק של מארינפורד. זה ייתן סגירת מעגל יפה לצוות.
        ובנוגע ליורק, מה שאמרתי זה שקשה לי להאמין שהיא זו שפנתה לממשלה, לא שלא מתאים לה לשתף איתם פעולה. וכשאמרתי שהיא אמורה להיות חכמה, התכוונתי לומר שעד עכשיו לא ראינו שום דרך שבה היא ביטחה את עצמה מבגידה. [/spoiler]
        בכל מקרה, אני לא בדיסקורד ולאחרונה חשבתי על תיאוריה מטורפתתת שאני ממש רוצה לשתף. איפה אני יכולה לעשות את זה?

      1. גם העלילה לא מוכנה, רק הכיוון הכללי של הסיפור ופרטים מרכזיים. המון מהסיפור של וואן פיס הוא אלתורים של אודה משבוע לשבוע, והוא עצמו אפילו העיד על עצמו שהקושי הכי גדול שלו בכתיבת הצ׳אפטרים הוא לדחוס את כל הרעיונות שעולים לו בשבוע ל- 17-19 עמודים בלבד. לדבריו, במידה והיו מאפשרים לו (ולא מאפשרים לו כי זה פיזית לא אפשרי והגוף שלו יקרוס), הוא היה מצייר 30 עמודים בשבוע.
        זה בהחלט נכון שלאודה יש כמה צ׳אפטרים קדימה מוכנים, אבל מדובר בכמה בודדים, והם קיימים בדיוק בשביל לאפשר לו לו״ז עבודה טיפה שפוי שמאפשר לו גם לנוח ולראות את המשפחה שלו מדי-פעם. הבן-אדם ליטרלי קם בחמש בבוקר והולך לישון בשתיים בלילה בכול יום, ולא רואה את המשפחה שלו מחוץ לסופ״שים (כי, לדבריו, אם הוא יעשה את זה הוא יאבד ריכוז בעבודה שלו ולא יעמוד בזמנים). מעטים האנשים על-פני כדור-הארץ שעובדים קשה כמו מנגקות בכלל וכמו אודה בפרט, ולהקטין את כל ההשקעיה והקדשת הנשמה הזו למקצוע שלו ל״הוא לוחץ על כפתור והצ׳אפטר המוכן מראש מתפרסם״ זו טענה הזויה ובאמת מגעילה כלפיו.

  3. יאוו איזה צאפטר מטורף וממש תודה ששמתם את הציור שלי בתור הקאבר(ככה לקרוא לזה?)
    ממש תודה על התרגום לצאפטר המדהים הזה!

  4. [spoiler title="תאוריה"]
    לדעתי רוגר לא מת, לא פעם בסדרה כבר אמרו שרוגר מחכה ולפי דעתי זה לא פרי שטן
    אפילו לא פעם אחת בסדרה הראו את הקבר שלו לעומת שירוהיגה ואייס.

    עכשיו לדעתי הוא גילה משהו בלאפטל שהיה פשוט מגוכח מכדי להיות אמיתי ובגלל זה כולם צחקו
    וכדי לגרום לאותו דבר להיות אמיתי אתה צריך "להיהרג" בשביל להגיע לשם ורוגר לקח את זה פשוט לקצה והלך על זה בסוף.
    [/spoiler]

    1. [spoiler title="תשובה לתאוריה מ-POV שונה"] לדעתי מה שאתה מדבר עליו, קשור באופן ישיר לפרי השטן של לופי, כי אתה דיברתה על "להיהרג" כדי להגיע למצב מסוים, זה נשמע ממש כמו החוויה שעבר לופי בוואנו, הוא מת והתעורר (פיזית עורר את פרי השטן שלו וקם לתחייה)

      זה די מזכיר לי משהו שראיתי באנימה אחרת וגם מסיפורים שקראתי מהמיתולוגיה ההינדית, היה איזה שהוא מלך שדים בשם הריניאקשיפו שקיבל כוחות מאל כלשהו שהפך אותו לכמעט בלתי מנוצח, ובנו פרהלאדה היה חסיד של האל וישנו.
      הדבר הכעיס את הריניאקשיפו והוא ניסה להתנקש בבנו מספר פעמים ונכשל.
      כדי להגן על פרהלאדה ולהחזיר את האיזון, האל וישנו התגלם כישות חצי אדם חצי אריה. באחד הלילות הרג האל וישנו את הריניאקשיפו ובכך הגשים איזו שהיא נבואה, שזה החזרת האיזון וההרמוניה לעולם.

      האל וישנו יכול להצתייר בתור הthousand sunny שזה הספינה של לופי והצוות שלו.
      לופי עצמו הוא התגלמות של אל כלשהו (אל השמש), והריניאקשיפו זה Imu במקרה זה (לא בתור דמות אבהית כוויכול אבל כמישהו שינסה להתנקש בחייו של לופי מספר פעמים) [/spoiler]

    1. הרגע בדקתי והם עובדים. מאיפה נכנסת שהם לא עבדו לך? מדף פרקים יוצאים? או מהפוסט של כל פרק דרך "חיפוש בספינה"?

  5. פעם ראשונה שלי מגיב כאן.

    קודם כל תודה רבה לכם על זה שאתם כל שבוע מחדש מעלים ומתחזקים כאן את האתר זה לא מובן מאילו בכלל ואני באופן אישי מאוד מאוד מעריך את זה עוקב אדוק התחלתי לראות וואן פיס מלפני 10 שנים זה היה בתקופה שלפני דרסרוסה.

    לא יודע איך מצטטים פה בסוגריים ומסטירים ספויילרים אז הודע למי שיכול לעזור לי בזה.

    יש לי תאוריה לגבי גול ד רוגר ואשמח לכתוב את זה כאן ולשמוע דעות

  6. צא'פטר מדהים שמעלה שאלות
    [spoiler title="הכל אבוד?"] האם המאה האבודה סוף סוף תיחשף וכל העבר יתגלה או שאמו יתערב לפני שזה יקרה? האם חברי צוות הקש יצליחו להימלט או שיהיה טיים סקיפ? האם ווגאפנק ישרוד? [/spoiler]

    1. [spoiler title="תמיד יש תקווה"] כמובן שלא כל העבר יתגלה. וגהפאנק בעצמו אמר שהוא פענח רק כמה פונגליפים. רק כשלופי יגיע ללאפטייל נדע הכול. ברור שצוות כובע הקש יצליח להימלט, הרי כולם מחכים לארק אלבאף. לדעתי לא יהיה עוד טיים סקיפ. לא צריך, לופי כבר אל. בנאדם מת לא כשהלב נעצר, אלא כשגזע המוח מת. כל עוד המוח שלו שולח את השידור לחילזון המשדר, מפעיל את הלוויינים וכו', וגהפאנק לא מת באמת. אם הם ימהרו, צ'ופר יכול לעשות לו עיסוי לב ולהציל אותו. [/spoiler]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד פוסטים

Back to top button