
צ'אפטר 1023 מתורגם לעברית צחה!
היי חברים,
צ'אפטר מגניב יש לנו הפעם, אבל קודם, תודה לציירים שלנו הפעם: שי זבי, תהל וליאור פ.
נשמח לקבל מכם עוד ציורים לצרף למנגה! אפשר לשלוח דרך כל אחת מהקבוצות שלנו. קישורים מצד שמאל למטה באתר.
קרדיטים:
מקור, ניקוי ומחיקה: TCB
תרגום: אופיר
עריכה לשונית: מור/עידן
שחזורי תמונה: מור/אלי
הדבקת טקסט: יהל/גיל
בדיקה סופית והעלאה: מור
קריאה מהנה!
הולייייייי שיטטטטט איזה פרק מטורף תודה רבה על התרגום יא מלכים
אוקיי לכול מי שהיה סקרן לגבי הכריכה הראשונה של הצ׳אפטר, עכשיו גיליתי את ההסבר. מסתבר שבשלושה הצ׳אפטרים הקרובים (כולל זה, כלומר עוד שניים) אודה יצייר עמודים כפולים כאלה, כשביחד כל השלושה יציגו את כל הדמויות שהגיעו לטופ 50 בסקר הדמויות העולמי שהיה השנה. בציור הזה ספייציפית מופיעות 18 דמויות מתוך ה- 50.
איך תמיד שיש פרק מעניים אץם מושכים זמן,בלהוציא אותו..שיש פרקים מעפנים תוך 3 שעות אתם מוציאים פרק מתורםג
אתה רציני איתי? מה זה מושכים? הם אנשים עם חיים ולפעמיים הם עסוקים ומתעקבים. הם לא עושים לך דווקא. מה לעזאזל התגובה הילדותית הזאת? אתה מודע לזה שהם אחד הפאנסאבים המהירים והאיכותיים בארץ וכנראה גם בעולם? אתה מודע לזה שהם משקיעים שעות מהחיים שלהם כל שבוע בשביל שכפויי טובה כמוך יוכלו להינות מהצ'אפטרים לא רק מוקדם יותר מהתרגום הרשמי אלא גם עם תרגום אמין יותר מהתרגום הרשמי? אז במקום לבכות על זה שנאלצת לחכות קצת יותר זמן מהרגיל לצ'אפטר תגיד תודה או שאל תגיב.
יהיה פרק היום?
תודה לכם !!
צ'אפטר מטורףףף
אני לא יודע אם זה באמת נכון כי בsbs מישהו שאל את אודה אם זורו קשור לוואנו ואודה אמר לו שלזורו אין שום קשר ביולוגי או קשר כלשהו לוואנו אבל לקווינה ולאבא שלה יש קשר למשפחת שימוצקי
SBS של איזה ווליום?
מרקו לא יחזור להילחם. תחזור לצ׳אפטר הקודם, הוא ממש אומר שהוא גמור לחלוטין ולא יכול להילחם יותר, אז אפילו אם תגיד שעדיין יש לו קצת כוח, בקרב נגד מישהו כמו קאידו הוא יהיה שום דבר חוץ מהפרעה שצריך להגן עליה. הקרב נגד קאידו ככול הנראה יהיה בין לופי ומומונוסקה לקאידו (ואולי יאמאטו אם *הוא* לא ייתמוטט כשלופי יגיע.
אני מאוד בספק שזורו יחזור להילחם בקאידו כי כמו שאמרתי מרקו 100% מחוץ לקרב אז זורו יהיה חייב להביס את קינג ואז ללכת להילחם בקאידו – דבר שיהיה מוגזם לגמרי בשבילו. ולגבי ״זה הגיוני יותר לזורו לסיים את קאידו״, בוא נגיד שכן, זה לא אומר שמומו צריך? כי הוא *הרבה* יותר מתאים לזה מבחינה סיפורית, אז אם מישהו שהוא לא לופי יעשה את זה זה חייב להיות הוא.
לגבי זורו ומרקו נגד קינג – אז אתה אומר לי שזורו יילחם את כל הקרב נגד קינג, ואז ירוץ מהר לגג וישאיר למרקו, שלא מסוגל אפילו לקום (איזו גורר אותו בצ׳אפטר הזה), לסיים את הקרב? אין פה שום היגיון. זה שובר את הבילדאפ של ״אלה הקרבות של זורו וסאנג׳י ו*אף אחד* לא מתערב בהם״, זה חסר היגיון כי למה שמרקו יוכל להפיל את קינג אם הוא לא יכול לזוז, זה ממש בולש*ט על זורו כי איך לעזאזל הוא יכול להילחם 1v1 נגד כנראה חבר הצוות החזק ביותר של קאידו ואז פשוט ללכת ולהמשיך להילחם בקאידו, הרי ברגע שקאידו עבר להייבריד זורו בקושי החזיק מעמד וחשוב לזכור שהתרופה של המינקס היא עם אפקט זמני שאחריו זורו יהפוך לגופה חייה, ובקיצור אני לא רואה שום דרך הגיונית לבצע את זה, זה פשוט מאוד לא מסתדר.
לגבי לופי לא הורג אנשים, אני רק רוצה לציין שזה לא נכון. לופי רצח בברוטליות שומרים באימפל דאון (כאילו הוא ברצינות דחף אותם לבריכת לבה) ואודה ממש אמר שלופי לא הורג את האויבים שלו רק כי הוא חושב שלראות את כל מפעל חייהם מתמוטט מולם זה גורל אכזרי ממוות.
לגבי תיאוריית ה״הם לא ימותו״ – אני בספק. ספק רב, מאחר ואיזה מין ניצחון זה לא להפיל את היונקו? כל המלחמה באוניגאשימה נועדה להוריד את קאידו וביג מאם ואם זה לא ייקרה מה יימנע מקאידו לחזור לוואנו ברגע שלופי יעזוב? בנוסף, שיקי כבר שומש בסרט עולם חזק שנכתב ע״י אודה, אז אני בספק שהוא מתכנן להשתמש בו שוב. עם זאת, אני חייב להודות שיש היגיון ברעיון הזה והוא הרבה יותר סביר בעייני לקרות מהרעיון של זורו עולה להילחם בקאידו.
לגבי מומו, אתה התעלמת מחלק ממה שכתבתי.
לגבי קאידו, רק שתדע שלופי אמר שהוא ייקח את הראש שלו. ולא אני לא חושב שזה ייקרה אבל עדיין, שתדע. בנוסף, למה שייתנו לקאידו לברוח? זה פשוט נותן לו הזדמנות לחזור כשלופי יעזוב. הם חייבים להרוג אותו. מה גם שאנשים כמו קיד נמצאים על אוניגאשימה וקיד באופן מאוד ברור חולם לצלוב את קאידו וביג מאם כמו שהוא עשה לפיראטים הראשונים שהוא נתקל בהם בעולם החדש. אני לא רואה שום סיכוי שקאידו וביג מאם יצאו מוואנו בחיים.
לגבי שיקי, אתה צודק. אני פשוט עדיין בספק רב שזה ייקרה.
טוב אז ראיתי שהצ׳אפטר יצא וכמובן שהתגובה שלי הייתה ״זמן לקרוא״ ולא ״אני אקרא מחר״ כמו בן-אדם שפוי… וזה היה שווה את זה. הצ׳אפטר היה עמוס בקטע מפחיד ומפוצץ באירועים שיש לציין, אז יאללה לספויילרים.
טוב אז עכשיו אחרי שעברנו אותי עושה דברים של פאנבוי בואו נעבור לדברים שהרוב בטח ראו כחשובים. קודם כל, למרקו יש פלאשבאק לשיחה עם ואיטבירד שבה הוא מדבר על ״מדינת האלים״, ולפי איך שוואיטבירד מצוייר פה אפשר להניח שהוא יותר מבוגר משהוא היה בשיחה שלו עם רוג׳ר על הרצון של הדי, מה שאומר ש״מדינת האלים״ היא ככול הנראה עוד חלק מהסיפור של המאה העבודה, ושתי תיאוריות שעכשיו קפצו לי לראש לגביה הן שאל״ף יש מצב שזו אותה המדינה שיודעה גם בתור הממלכה העתיקה, ובי״ת שאל השמש ניקה הוא חלק ממנה (ובזה אני בטוח ב- 99%).
עכשיו לקטע עם סאנג׳י ההרגשה המוזרה שלו, אין לי שמץ של מושג מה זה אבל אני כבר עכשיו מנחש שזה יוביל לפאוור-אפ החדש שהוא יקבל נגד קווין ו*אולי* שיש לזה קשר לדיאבל ג׳מבה (רק בגלל ששני הנושאים הוצגו מייד אחרי השני אז זה יכול להצביע על קשר).
לאחר מכן, אודה מאשר תיאוריה שהייתה דיי פופולרית בפאנבייס, והיא שזורו הוא הצאצא של ריומה. השיחה של קאוואמצו והיוגורו בשילוב עם הפאנל שמציב את ריומה שנראה ממש אבל ממש כמו זורו מאשרים בביטחון של 100000% שהתיאוריה נכונה.
עכשיו אנחנו עוברים לקרב של אינואראשי וג׳ק וזוכים לחשיפתתו של ההייבריד של ג׳ק. חשיפה שכמעט לא שמתי לב אליה. הצורה ההיברידית שלו נראית כמעט אחד לאחד כמו צורת הממותה המלאה שלו ושמתי לב לזה שזו צורת הממותה רק כי ראיתי את החרבות שלו. אני חושב שהיה צורך בקצת יותר אלמנטים של בן-אדם (או בעצם איש-דג כי זה מה שהוא).
אני לא בטוח אם הבנתי את זה נכון, אבל נראה לי שאודה עושה שהאשורה של זורו גרמה לחור בתקרה שאינוארראשי משתמש בו? אם זה המצב אז אני חייב להודות שזה דיי בולשיט מאחר והמתקפה בבירור הייתה פשוט חיתוך ישיר וחזק שפגע פיזית בקאידו ולא אמור לחורר את הגולגולת בכלל, אבל היי אני מניח שנתמודד. מה גם ששוב אני לא בטוח אם הבנתי נכון אז שמישהו יגיד לי.
אח״כ בתיאום מושלם עם הסולונג של אינו נקו מעיף את פדרו על מחוץ לגולגולת בשביל להילחם בפרוספרו בסולונג ולפי המילים שלו (ובואו נודה בזה כל הבילדאפ מהול קייק איילנד), הוא צריך לרצוח אותו. רצח טהור ואכזרי לשם נקמה, אם זה לא ייקרה אני קצת אתאכזב.
ועכשיו, הבה נעבור סוף-סוף לעמוד הכפול האגדי של סוף הצ׳אפטר. מומו המבוגר בצורת דרקון נראה מדהההההיייייייםםםםםםםםםםםם והאיור בפאנל הזה פשוט מהמם. בנוסף, אני אשמח לציין שמה שאני ואחרים טענו – והוא שהצורה הזאת הוצגה עוד בכריכה של צ׳אפטר 310, התברר כנכון. תחפשו את הכריכה בגוגל, מדובר בהעתק אחד לאחד, והדרקון שם אפילו בצבע הוורוד של מומו הדרקון באנימה. אגב, אם כבר מדברים על הצבע שלו, אני שחושב שהצוות של לואו יצא קצת טמבל? כאילו ברצינות, קאידו הוא דרקון תכלת ומולכם נמצא דרקון וורוד, מה יותר ברור מזה?
בכול אופן, לנקודה האחרונה שאני רוצה לציין, שינובו אומרת שמומו בן 28 נראה בדיוק כמו מישהו… *האמ* אודן *אהמ*.
ולסיום, ממליץ מאוד הפעם לבדוק את הצביעות של TBC Scans שהיו פשוט מעולות. במיוחד זאת של הפאנל הגדול מהעמוד האחרון שהייתה מדהימה, וגם הצביעות של Amanomoon השבוע מוצלחת במיוחד, אז ת׳כלס כאפשר להגיד שזה שבוע מאוד אכותי של וואן פיס, במיוחד כשהשבוע גם יצא פרק 988 שגם הוא היה מוצלח במיוחד 🙂 .
ועכשיו באמת לסיום, תודה רבה לנקאמה על התרגום המהיר והמעולה כרגיל 🙂 .
חחח נראה לי שזו המגילה הכי מוגזמת שהייתה לי. טוב זה היה צפוי. הצ׳אפטר באמת היה מפוצץ באירועים.
פרק 989 היה נוראי, וכן אני הפעם אני לא מתלונן על כמות העמודים אלא על זה שכמעט יותר מחצי מהפרק פילר
אתה מתכוון 988? או שצפית ב- 989 עם תרגום לאנגלית?
ולזה בדיוק התכוונתי, אם עושים אדפטציה לפחות מהמנגה יש יותר פילרים… לי לא באמת איכפת אם יש הרבה פילרים כי הם כמעט תמיד מעולים בוואן פיס, אז אם דיברת על 988 אני ממש לא מסכים – זה היה פרק מעולה, ואם אתה מדבר על 989 אז נחכה ונראה (כי אני בוחר לחכות לתרגום של נקאמה).
דיברתי על 989
ואני לא רואה בתרגום לאנגלית, צפיתי ספצציפית בה כי ראיתי שצופי אנימה בבלבד אהבו אותו, בכללי אני לא טוב באנגלית לצערי
אה
איזה מידע?
אתה יכול להגיד לי אני קראתי את הצאפטר שוב ושוב ולא הבנתי איזה מידע בדיוק קיבלנו על זה
אם אני לא טועה הוא מדבר על המשפט שקווין אמר
עשית תיבת ספויילר לא נכון. כתבת את הטקסט המספיילר איפה שאמורים לכתוב כותרת לתיבה.
אוי ש*ט לא ציינתי את זה.
רגערגערגע הציור בעמוד הראשון הוא מהציורים ששלחו לכם?! הולי פ*קינג ש*ט אני ברצינות חשבתי שזו הכריכה זה ציור מדהיםםםםםםםםםםםםםםםם.
זה הכריכה אחי
כן בדיוק בדקתי ב- TCB כדיי לדעת.
התבלבלתי כי הייתה אחרי זה עוד כריכה של הבקשה מהקוראים. בכול אופן, עדיין ציור מדהים (אבל אני מנסה להבין מה הקשר בין כל הדמויות).
ממה שהבנתי היה סקר של כל הדמויות האהובות וזה החלק הראשון, אם תראה בצד ליד דופי אפשר לראות רגל או משהו שעולה באש מנסה לתקוף את דופי
אה זה ציור לכבוד הסקר?
וכן שמתי לב לרגל.
תודה רבה!
תודה על התרגום!
(נ.ב ממליץ לכולם לבוא לשרת הדיסקורד של וואן פיס נקאמה, אפשר לדון שם על הצאפטר עם אנשים טובים (: )
חברה איך עושים תיבת ספויילר? לא ממש הבנתי. אחרי שאני מוסיף את כותרת של הספויילר: [spoiler title=""))/spoiler] מה אני עושה? איך אני כותב בתוך התיבה עצמה?
תעתיק את הטקסט הזה: (spoiler=")טקסט מספיילר(/spoiler)
תחליף את הסוגריים () בסוגריים מרובעים [] ואת הטקסט המספיילר תכתוב איפה שכתבתי ״טקסט מספיילר״.
וואו וואו וואו איזה פרק מטורף תודה רבה שאתם לוקחים מהזמן הפרטי שלכם רק בשבילנו
שלישי
שני
ראשון