
פרק 1148 וחדשות ענקיות!!!
שלום רב חברים, ושבוע טוב!
עבר קצת זמן מאז הפעם האחרונה שכתבתי לכם פה פוסט, אבל כמו שבוודאי הבנתם מהכותרת של הפוסט הזה, יש לנו חדשות ענק לשתף איתכם השבוע, ובתור עיתונאי הוואן פיס המוסמך של הקהילה הישראלית, לא יכולתי להחמיץ את המאורע. 
אז בואו נזנק ישר לחדשות שלנו, אבל לא לפני שאזכיר לכם שוב שאם אתם רוצים להיות מעודכנים על כל מה שמתפרסם בנוגע לוואן פיס – החל מהאנימה, דרך המנגה, ועד ללייב אקשן, הרימייק, או כל דבר אחר – רוצו להירשם לערוץ החדשות שלנו בטלגרם שמתעדכן עם הידיעות הגדולות והקטנות על-בסיס יום-יומי!
אוקיי, אז מה החדשות?! ובכן, ביום שלישי האחרון נערך מבזק חדשות בערוץ היוטיוב של הסדרה, בהנחייתם של מפיק האנימה ריוטה קויקה (Ryuta Koike) ועורך הוואן פיס הראשי מטעם שונן ג'אמפ הירויוקי נאקאנו (Hiroyuki Nakano), ובו הם הכריזו כי במטרה לשמר את קצב העיבוד של הנפשת צ'אפטר אחד לפרק אחד שצוות האנימה מנסה להקפיד עליו בתקופה האחרונה, האנימה של וואן פיס תעבור לפורמט שידור עונתי ב- 2026 עם תחילתו של הארק הבא, ותשודר למשך לא יותר מ- 26 פרקים בשנה. משמעות הדבר היא שלאחר סיום ארק אגהד בסוף דצמבר, האנימה תצא להפסקה של 3 חודשים מינואר עד סוף מרץ 2026, תחזור באפריל עם 12-13 פרקים של הארק החדש, תצא להפסקה נוספת של כשלושה חודשים, וחוזר חלילה… על-ידי-כך, צוות האנימה מקווה להיות יכול להשיג עקביות טובה יותר בקצב ובאיכות ההנפשה של המנגה, מה שאומר שאומנם יהיו לנו מעט פחות פרקים משהתרגלנו, אבל מנגד, הרמה שלהם (בתקווה) תהיה שווה את ההמתנה!
בנוסף, טואי אנימציה רמזו בטוויטר הרשמי שלהם לאחר ההכרזה על "הפתעות מלהיבות" בזמן ההפסקה הקרובה של האנימה, מה שאומר שלכול הפחות, לא ייבשו אותנו לגמרי בתחילת השנה האזרחית הקרובה. 🙂
אבל רגע אחד, אל תחשבו שזה הכול! בנוסף לידיעת הענק הזו, אנחנו גם קיבלנו סוף-סוף תאריך מדויק ליציאת העונה השנייה של הלייב אקשן – ה- 10/03/2026, לצד פוסטרים חדשים לאנימה וללייב אקשן, עיצובי הדמויות של פיראטי כובע הקש לארק הבא באנימה, ושלל דברים נוספים שתוכלו למצוא בערוץ החדשות שלנו! 
טוב, ועכשיו כשסיימתי לחפור לכם כהרגלי, הבא נעבור לפרק 1148!!!
קרדיטים:
תרגום – סנופקין.
מתקפות – סנופקין
עריכה – סנפאי.
עיצוב דפוס, קידוד, בקרת איכות והעלאה – יצחק.
תזמון – Crunchyroll.




עם כל הכבוד ועד כמה שכיף שיפה – אף אחד כמעט לא רואה וואן פיס בשביל הויזואליה.
האנימה לפעמים עושה פרק ש70-80 אחוזים ממנו אלו רק אפקטים ולא עלילה.
יותר נשמע שחושבים איך אפשר למקסם רווחים שנים קדימה עם האנימה
הדבר היחיד שיכול להיות טוב עם הפרקים החדשים שיצאו כל שנה זה שהפרקים יהיו ארוכים יותר אם זה לא זה…
נמאס חאלס המריחות האלה מטריפות לא רואה את עצמי ממשיך את האנימה הזאת בקצב הזה פרק קודם רק תגובות של דמויות על ווגאפאנק מדבר שטויות למי אכפת 3 פרקים שלא קורה בהם כלום ושום דבר חוץ מזה שהזכירו את גוי בוי בקטנה כלום ממש כלום
תודה על הפרק
אוקיי אודה רוצה "לרצוח"" את עבודת חיו !!!!!!!!
מה?
הפרק הזה פשוט ברוטלי עכשיו כמעט 1 בלילה ואין סיכוי שאני אצליח לישון בגלל הפרק הזה, לסיים בנקודה הזו זה אכזריות לשמה. תודה רבה על העבודה שלכם בזכותכם אפשר לראות את הפרקים החדשים של הסדרה/סיפור הכי טוב שנעשה איי פעם. אתם עושים עבודת קודש וזה ממש לא מובן מעליו.
איזה מריחותתתתתתתתת
הגיע הזמן הפרקים נהיו משעממים ברמות.
הפרק הקודם היה 99% תגובות של דמויות לראש תפוח מתלונן על קפה חם.
נ.ב. מה פרי השטן הכי טעים בסדרה?
פירות שטן הם תמיד מגעילים.
גיע הזמן שנעבור לעונות, ציפית תאמת ליחס של 1 וחצי צאפטרים לפרק.
אבל אם זה נסתדר