פרק 1149 מתורגם לשפת הקודש!

שלום רב ושבוע טוב!
איך כולכם? כבר עיכלתם את העובדה שהאנימה עומדת להפוך לעונתית?
השבוע יש לנו בשבילכם עוד פרק מלהיב של האנימה עם גילויים חדשים ורגעים גדולים במיוחד! (אני כותב את זה לפני שהוא יצא אבל בואו רק נגיד שהתוכן מהמנגה שמעובד השבוע הוא חזק ^-^).
בכול אופן, אין לי הרבה מה לספר לכם השבוע, אז אשחרר אתכם מהר לצפות כבר בפרק, ורק אעדכן את קוראי המנגה מבינינו שאתם יכולים לצפות להנפשה של צ'אפטר 1122 בפרק 1153.

עוד דבר, למי שלא עוקב אחרינו ברשתות (שזה מחדל בפני עצמו!), פרסמנו אירוע שעומד לקרות ב27.11 בפתח תקווה לקהל 18+ כרגיל, ויש לנו קוד קופון NAKAMA אז תשתמשו בו! הכרטיסים מוגבלים! (התמונה לחיצה)

קרדיטים:
תרגום – סנפאי.
מתקפות – סנופקין
עריכה – שמעון.
עיצוב דפוס, קידוד, בקרת איכות והעלאה – יצחק.
תזמון – Crunchyroll.

התיקייה הקהילתית שלנו בטלגרם

פרק 1149 דרך גוגל דרייב

פרק 1149 דרך מגה

guest
23 Comments
Inline Feedbacks
הראה את כל התגובות
דוק
דוק
2 חודשים לפני

חבל שלא נותנים לו לדבר פרק או שניים רצוף בלי הפרעות ומריחות. כשמידע חשוב נמרח ליותר מדי פרקים עם הרבה עצירות באמצע קשה לעבד ולזכור אותו כמו שצריך. בכל מקרה נראה שאנחנו מתקדמים ואמן ושינוי הפורמט יסדר את עניין המריחות (אפילו שלא נראלי כי זה עוקב אחרי המנגה). תודה רבה על הפרק וישר כוח על העבודה המבורכת כמו תמיד!

The king of the pirates
The king of the pirates
2 חודשים לפני

אני אוהב להתלונן על וואן פיס.
אבל אהבתי את הפרק.
תודה רבה עם התרגום של הפרק ועל כל התרגומים לאורך השנים

lig
lig
2 חודשים לפני

ואוו פרק מדהים
תודה לכם על עוד פרק מטורף

zoro
zoro
2 חודשים לפני

וואו פרק מטורף תודה על התרגום האתר הכי טוב בארץ

אריה
אריה
2 חודשים לפני

ספוילר גדול מהמנגה
בפרק הבא יראו את האקי של ג'וי בוי?

Dr tenma
Dr tenma
2 חודשים לפני
בתגובה ל  אריה

יש לזה בכיף עוד איזה 5 פרקים

ספוילר


אריה
אריה
2 חודשים לפני
בתגובה ל  Dr tenma

ספוילר גדול מהמנגה
אבל ראו בסוף של הפרק איפה שמראים קצת ממה שיקרא בפרק הבא,את הגורוסיי הסוס תוקף את הסאני,ובמנגה כאשר הוא עשה זאת אמת' שיחרר את האקי של ג'וי בוי

גלפסן לגסן
גלפסן לגסן
2 חודשים לפני

תודה רבה אלופים !

יהב
יהב
2 חודשים לפני

פרק מטורףףףף תודה רבה

וואן פיס סנפאי
וואן פיס סנפאי
2 חודשים לפני

היי יש לכם זכויות כל וואן פיס ישראל או איך זה עובד אשמח לשמוע

דניאל הקורן
דניאל הקורן
2 חודשים לפני

פרק מטורף. אתם אלופים, אין עליכם! תודה רבה מקרב לב על התרגום, אני כל כך מתענג לראות כיצד העלילה מתקדמת ודוהרת אל נקודות השיא בכל הסיפור האגדי הזה, הסיפור היפה בכל הזמנים, סיפור הוואן פיס 🙂

ספוילר מהפרק
נתון מעניין: ששמתי לב שריילי לא כל כך מתרגש מנבואת הזעם של ווגאפנק, כאילו יש לו איזשהו בטחון פנימי עמוק בכך שיהיה סוף אופטימי. וזה דבר מוזר כשחושבים על כך שהוא מכיר היטב מי המעורבים בסיפור ומה הכוחות והתכנונים שלהם.
יש לי השערה, שקיימת בראפטל, בנוסף לאינפורמציה על המאה האבודה, גם איזשהי נבואה על גילגול של ג'וי בוי (לופי בגירסת ניקה, "גיר 5"), שבוודאות עתיד להביס את הממשלה העולמית ולשנות את פני המשחק. ועל הצד המצחיק ביותר כפי שרק ג'וי בוי יודע לעשות; ומי יודע, אולי זוהי הבדיחה שעל שמה נקרא האי "[ל]אפטל". אי הצחוק והאופטימיות. וכעת כשלופי הוא ניקה המובהק, אז ריילי מבין, ואולי גם חישבן מתחילה, שזה רק עניין של זמן עד שיתהפכו היוצרות ותשתנה ההיסטוריה.
במקום שיקרה המבול "של נוח" ויישארו רק אים וצאן מרעיתו, יתרחש חורבן של מגדל בבל – שהם הם הממשלה העולמית שרצו להידמות ל"אל" האחד והיחיד שאין לו גוף ולא דמות הגוף (מחילה שתיארתי כמו דתי, פשוט התיאור הזה בנפשי הדתית).

ועוד נקודה מעניינת: מה יקרה עם סטוסי בסוף, והאם היא גם תצליח לברוח עם כובעי הקש ואולי גם היא בסוף תיהיה חלק מחברי הצוות של לופי. ואולי גם בוני. . .

לגבי העתיד הקרוב, אני עדיין לא קראתי את המפה לגבי הענק מברזל הזה, מי הוא ומה טיבו, האם הוא בעד לופי או נגדו. לפי מילמוליו מהפרקים הקודמים רואים שאוהב את לופי, אך משום מה הוא אמר "מצטער ג'וי בוי", כאילו הוא עומד להילחם בו בעל כורחו כמי שכפאו שד (בתור חייל מובהק של הגורוסיי, שאולי שאגת המלכים זימנה אותו). אך כעת אני מבין שהוא השומר של ווגאפנק. ומסתבר שיהיה יריב של הגורוסיי (שותף על מלא של לופי בחזית הקרב).

בקיצור – העתיד הנראה לעין מרתק ואנחנו בשיאה של סאגת אגהד בשעה טובה וברוכה.

נחמן פלוצרמן
נחמן פלוצרמן
2 חודשים לפני

אהלן שלום
תודה רבה על התרגום המהיר והאיכותי
הקישור למגה לא עובד

PortgasDMor
קפטן
2 חודשים לפני
בתגובה ל  נחמן פלוצרמן

טופל 🙂

icyjoker
icyjoker
2 חודשים לפני

ספויילר על הפרק!!
זאת אימו מי שבתמונה? (כשראו את אימו באמצע הפרק)

נערך לאחרונה 2 חודשים לפני ע"י icyjoker
דניאל הקורן
דניאל הקורן
2 חודשים לפני
בתגובה ל  icyjoker

תשובה כנה
לא ידוע (לפחות בתור צופה אנימה לא אמורים לדעת), יכול להיות שכן. אבל היא די דומה לויוי, אז יכול להיות שזו סבתא קדומה שלה (וגם ויוי היא D, כידוע). אז לך תדע מה ההיסטוריה והקשר ביניהם. אם אימו זו אישה, אז אולי היו חברות ילדות או אחיות ובסוף "ויוי-סבתא" שיתפה פעולה עם ג'וי בוי, ואולי היא ג'וי בוי בעצמה. . . ואם אים הוא גבר אז אולי היה ביניהם פעם רומן שנסדק, לך תדע. . .
בקיצור אפשר לירות את חץ ההשערה להרבה כיוונים, וזה מבורך, אבל עובדתית אין לנו שום קצה חוט ולא הקטן ביותר מי זו שבתמונה (וק"ו שגם לא מי זה אימ/ו).

נערך לאחרונה 2 חודשים לפני ע"י דניאל הקורן
איציק
איציק
2 חודשים לפני
בתגובה ל  icyjoker

האישה שראו בתמונה שאימו ראתה זאת כנראה הייתה צריכה להיות ויוי או אמה. נראה לי ככה.

ישראל
ישראל
2 חודשים לפני
בתגובה ל  icyjoker

נראלי שזאת המלכה של אלאבסטה

icyjoker
icyjoker
2 חודשים לפני

ל

נערך לאחרונה 2 חודשים לפני ע"י icyjoker
הילד מגבעת הפרחים
הילד מגבעת הפרחים
2 חודשים לפני

איזה כיף הפרק יצא בדיוק בזמן שהפיצה הגיע עם מזגן דולק מה רע החיים טובים

ציף
ציף
2 חודשים לפני

אין עליכם אלופים סידרתם אותי בפרק בשמירה בעזה

עוד פוסטים

Back to top button