
וואן פיס פרק 1127 מתורגם לעברית!
אחרי שראינו שהרבה אנשים בקהילה הישראלית והעולמית עושים את הטעות הזאת, אנחנו חוזרים על ההבהרה שפרסמנו בערוץ החדשות:
מטרת ההפסקה לא הייתה להעלות את האיכות ההפקתית של האנימה אפילו יותר.
היא גם לא הייתה בשביל לאפשר לאודה להגדיל את הפער בין המנגה לאנימה כדי שקצב העיבוד יהיה מהיר יותר, והיא ממש לא הייתה בשביל לאפשר לצוות ליצור ספריית סאונד חדשה שתחליף את זו שמלווה את האנימה כבר שנים ומעריצים רבים מתלוננים עליה.
כל אלה הם הסברים שגויים, ולכן חשוב שנפסיק להפיץ אותם.
"אז מה כן הייתה מטרת ההפסקה?" ← פשוט מאוד: לשמר את האיכות הקיימת.
וואן פיס היא אחת ההפקות הטלוויזיוניות האיכותיות והשאפתניות ביותר בהיסטוריה של התעשייה, ועל-מנת לאפשר לחלק השני של אגהד לשמור (ולא להתעלות, למרות שכמובן שצוות ההפקה תמיד מחפש כיצד להתעלות על עצמו) על האיכות הגבוהה והעקבית של החלק הראשון, היה צורך בהפסקה הזאת שתיתן להם זמן לעבוד על הפרקים מראש בלי הלחץ של להוציא פרק חדש בכול שבוע (בדיוק כמו פרקי הריקאפ שהיו כל-כך נפוצים בשנים האחרונות).
מקווים שזה מסביר הכול ויעזור למנוע הפצת מידע כוזב לפחות בקהילה שלנו. 🙂
ואגב, תומר (אחראי האינסטגרם שלנו) לקח את הסיפור של לופי והכין סרטון מושקע שחושף את כל העומק שמתחבא מאחוריו –
ועכשיו פרק 1127!
קרדיטים:
תרגום – שמעון.
עריכה לשונית ומתקפות – יסמין.
עיצוב דפוס, בקרה קידוד והעלאה – יצחק.
הפלטפורמה הנסיונית לי אישית הייתה ממש נוחה אשמח אם היא תהיה קבועה
סרטון מגניב של תומר
איפה החברי אנימה שלי
תודה על הפרק
מתי יוצא פרק 1128???
יודעים להסביר למה החליפו לפראנקי את המדובב ??
https://t.me/onepiecenakamanews/308
הפלטפורמה החדשה נותנת לצפות מgoogle chrome,firefox,safari במחשב נייח ובפלאפון בצורה חלקה
מאפשרת להורדת הפרק… (לא משהו צריך אבל מאפשר :))
מתוך הפלטפורמה עצמה לא ניתן לראות את כמות הצפיות בעמוד תמיד מראה 0 …
בקיצור לפחות לזמן מסויים פלטפורמה מעולה 🙂
תלוי לכמה זמן הפרקים ישארו זמינים שם….
אלוהים, יש לי כל-כך הרבה מה לכתוב הפעם…
זמן קצר לאחר שסיפק לנו את הפתיח החדש והמהמם של החלק השני של אגהד, סגן הבמאי הראשי החדש של האנימה חזר השבוע עם פרק השיא הראשון של חלק 2 כדי להצהיר לנו בקול רם וברור: אנחנו עדיין שואפים למעלה.
עם סטוריבורד מדהים שכולל זרימה מושלמת בין קאט לקאט, כמה מקטעי האקשן הדינמיים והמטורפים ביותר בכול הסדרה, ומעל הכול פשוט מפוצץ בשוטים ששמים אותנו בנקודת המבט של הדמויות (מאפיין סופר נפוץ של עבודותיו), הבמאי הצעיר והנפלא הפגיז כהרגלו והכין את הקרקע לשלל האנימטורים המטורפים שעבדו על הפרק להפגיז בצורה יוצאת דופן. ו-וואו, איך שהם הפגיזו…
תחילה, יש לנו את זיגואנג ליו, אחד מתלמידיו הצעירים של מאסאמי מורי (Masami Mori), אשר צייר כמעט 3 דקות של אנימציה עבור הפרק, והיה אחראי על כל הסצנה של בוני – ללא ספק העבודה הטובה בקריירה שלו, שבמהלכה הפגין התפתחות אדירה לסגנון האיור שלו אשר עדיין כולל מאפיינים של מורו, אבל כבר נראה ייחודי ושונה באופן האישי לו.
אליו ברשימת האמנים שרק ממשיכים להתפתח הצטרף לא אחר מאחד מבמאיי האנימציה של הפרק, ואחד מבמאיי האנימציה הראשיים של הסדרה, צ'ו יונג סה – אשר יצא לחלוטין מאזור הנוחות שלו כשלקח על עצמו את ביצוע סצנת הקרב בין זורו ללוצ'י – קרוב לשתי דקות וחצי של אנימציה – למרות שהעיד בעבר כי הוא מתקשה עם קרבות חרבות, וכאילו זה לא מספיק, גם בחר לצייר את הסצנה בסגנון המדמה את זה של שינייה אוהירה (Shinya Ōhira) האגדי, כי למה לא להקשות על עצמו קצת יותר עם אפשר?
ההיילייט הבא, וללא ספק הגדול ביותר מהפרק, שאני חייב לציין הוא כמובן זה של וינסנט צ'אנסארד (Vincent Chansard) האגדי, אשר סיפק לנו את קטע האנימציה הארוך ביותר שלו עד היום – דקה ו- ¾ של תנועה בלתי-פוסקת – ועיבד את הקרב העיקרי של הפרק למסך באופן בלתי-נתפס, עם סיבובי מצלמה דינמיים להחריד, אימפקט פריימס מטורפים, תשומת לב אדירה לפרטים, וכול שאר הטירוף שהתרגלנו לראות ממנו. וינסנט גם כתב בטוויטר הרבה על המחשבה והתכנון שמאחורי כל הסצנה שצייר, ובין היתר שיתף שם כי הוא ניסה ליצור לבעיטה של לופי בסוף הסצנה תחושה של טייפון, על-מנת לדמות את תחושת אסונות הטבע שהייתה להרבה מהמתקפות של היונקו לאורך הסדרה, שזה פרט ממש מגניב.
לסיום, האחרון שאני אציין (כי אם אמשיך המגילה הזאת פשוט לא תיגמר) הוא אקיהירו אוטה, אשר עבודתו על הפרק הזה לא הייתה יוצאת דופן ביחס אליו, אבל היי, אנימציה "רגילה" של אקיהירו אוטה זו עדיין אנימציה ברמה הגבוהה ביותר שקיימת, אז במיוחד כשאנחנו מקבלים ממנו דקה ו- ¾ של הטירוף המעוות בכוונה שלו, באמת שקשה לבקש יותר.
במאי: וואטארו מאצומי/ Wataru Matsumi.
עוזרת הבמאי: סאקורה יושיקאווה/ Sakura Yoshikawa.
אמן הסטוריבורד: וואטארו מאצומי.
במאיי האנימציה: צ'ו יונג סה/ Tu Yong Ce והי זיוויי (שגם היא ציירה בעצמה כמעט דקה ורבע של אנימציה לפרק, ספציפית את סצנת הסיום שלו).
עוזרי במאיי האנימציה: זיגואנג ליו/ Zhiguang Liu ואקיהירו אוטה/ Akihiro Ota (שניהם פשוט ביימו את האנימציה של הסצנות של עצמם).
גם בפרק ביום האצמעות הקודם זורו נלחם בלוצ'י
וואלה? איזה פרק זה היה?
פרק 1104
אתה טועה, הוא נלחם בקאקו
תודה על התרגום
הפלטפורמה הניסיונית מעולה
האמת שאני גם חשבתי שהמטרה היא לתת פער ואז האנימה תסתיים ביחד עם המנגה. זה הדבר שאני מייחל לו כי אני יודע שברגע שהמנגה תסתיים כל צופי האנימה שלא קוראים את המנגה יאכלו אותה. לא יהיה אפשר לגלול ברשתות החברתיות מבלי לדעת מהו הוואן פיס.. מקווה שמישהו שם ינסה לפתור את זה
זה פיזית לא אפשרי שהמנגה והאנימה יגמרו ביחד. צוות האנימה מפיק את הפרקים האלה במשך חודשים לקראת השידור שלהם, ובגלל זה גם כל-כך חשוב להם לשמור על פער מסוים מהמנגה.
איזה פרק תודה על התרגום
פרק מטורף
המבט של בוני בתקציר לפרק הבא אין לי מילים
התוכנה הניסיונית הייתה מעולה
פרק מדהים
תודה ענקית עת התרגום המטורף לפרק מטורף מחכה מאד לפרק בשבוע הבא
בפרק הבא: סוף סוף!!!
אני חושב שזה אולי הפרק הכי טוב שהיה באגהד עד כה. הפרק מבוים נהדר לדעתי, כל סצנה היא פשוט נהדרת והאפקטים והארט סטייל והאנימציה בפרק הזה היו בטופ של הטופ. וואן פיס כל פעם מציבה לאנימות אחרות ולעצמה רף חדש.
אני מאמין שזה אולי העבודה הכי טובה של וינסנט אי פעם, והעבודה של אוטה טובה כרגיל. לא הכי טובה שלו ולא מהטובות ביותר שלו (זה לא נמצא בטופ 5 שלו, בעיניי),
אבל עדיין עבודה מעולה. אולי הקטע של אוטה ימצא חן בעיני יותר בעתיד
וואי נהנתי כל כך, 100000/10
וה-preview לפרק הבא, אימאלה ואבאלה
נראה עוד יותר טוב!
מה מחכה לנו יא אללה
תודה על הפרק המטורף הנגן החדש עובד מצויין
יואווו כמה זמן חיכיתי לפרק אני זזתי לראות וקודם כל לפני הכל חייב להגיד תודה רבה לצוות המדהים שלנו שעובדים קשה כל יום ויום ומעלים לנו את הפרקים בתרגום ואת הצ׳פטארים וכו אז כל אחד ואחת מכן תרשמו להם תודה רבה כי זה לא מובן מאליו
פרק מצחיק מאוד (לדעתי)
וואו הפרקים האחרונים, היה למה לחכות בהפסקה לגמרי עמדו במשימה של לשמר את האיכות
תודה רבה על הפרק והסרטון!
תודה על הפרק