
וואן פיס פרק 1129 מתורגם לעברית!
פיראטים יקרים, פיראטיות יקרות!
מה שלומכםן בחום הזה??
השבוע יש לנו אחלה פרק בשבילכם, עם הרבה סיפורי עבר!
אל תשכחו לשתף את האתר על כל צעד ושעל ובכל מקום בו אתם נמצאים
ותגידו לכולם שיראו וואן פיס!
קרדיטים:
תרגום ומתקפות – snufkin1089.
עיצוב דפוס, עריכה, קידוד והעלאה – יצחק.
אני אהיה מלך הפיראטים!
חברי נאקמה פרק 1130 יוצא היום?
תודה על הפרק
ובזאת, הסיפור *הזה* התחיל… ואיזו פתיחה.
קימינורי יושידה (Kiminori Yoshida), העורך של האנימה, כתב בטוויטר כי במאי הפרק עשה את סצנות הבכי הכואבות והקשות של הפרק ארוכות במיוחד, וכי בזמן עריכת הפרק הוא נאלץ לחתוך ולקצר אותן מעט בגלל כמה שהן היו קשות לצפייה (לדבריו, הוא "מעריך את האכזריות שבה הוא" [הבמאי] "ניסה לגרום לצופים כאב בלתי-נסבל"). ולצערי… רואים את זה. הסצנות עדיין מכות ישירות בלב ומכאיבות לצפייה, אבל יש שלבים שבהם מורגשת העובדה שהן קוצרו מעט, דבר שלפחות אותי הוציא מעט מחוויית הצפייה.
מעבר לכך, עם זאת, מדובר בפרק מוצלח שפותח את הסיפור הנוראי והמדהים בו-זמנית שאחריו נעקוב בשבועות הקרובים בצורה טובה, ובמיוחד אהבתי את הרפרנס שהאנימטורית צ'יהארו אקאקורה (Chiharu Akakura) הכניסה לסצנה של לופי בוכה על מותו של אייס בספיישל 3D2Y לקטע אותו ציירה מהפרק (אם תצפו בסצנה מהספיישל בטוח תבינו).
במאי: טאסוקו שימאייה/ Tasuku Shimaya.
עוזר הבמאי: או ג'ונגהווא/ Oh Junghwa.
במאיי האנימציה: קייטה סאיטו/ Keita Saitō, הירוטאקה איטו/ Hirotaka Itō, רינה פוג'י/ Rina Fujii, ריריקה פוקאייה/ Ririka Fukaya, קאצומי אישיזוקה/ Katsumi Ishizuka, וטאקוייאמה נרו/ Takuyama Neru.
אני מזרקת דמעות כבר מעכשיו כי
פרק טוב.
יש לי בקשת לצוות האתר – להוסיף אזהרת טריגר. הפרק הזה היה קצת קשה לצפייה.
צודק.
אבל בכל מקרה, יש סיבה שהעבירו ביפן את שעת השידור ללילה. זאת כבר לא סתם סדרה קלילה לילדים, מעכשיו יש בה נושאים קשים שמצדיקים אי-חשיפה לילדים.
אז חברים, קחו בחשבון.
קודם כל בבקשה להכניס תיבת ספוילר אם אתה מדבר על מה שקורה בפרק.
ולשאלתך:
אני לא יודע איך לעשות את זה תיבה הספוילר
נ.ב ותשובתך אני אומר לך זה יהיה יותר ארוך נשבע אחי קניג!!!
פרק מדהים ולי יש שאלות
תודה רבה על התרגום המהיר
יצא בקרוב קישור למגה?
הוצאנו קישור למגה.
למה כל הפרקים בזמן האחרון נהים פיילר הינה עכשיו הפרק הבא גם פיילר
זה לא פילר, זה בקסטורי. בקסטורי הוא חלק חשוב בעלילה והוא גם מעיד על
פילר זה פרק שהאירועים בו לא משפיעים על העלילה.
במקרה הזה, הפרקים האלה שנכנסים לתוך משהו – בונים משהו לקראת משהו חשוב בהמשך. לכן, לא נכון לומר שזה פילר. זה פרק עלילתי לכל דבר.
בבקשה בואו לא נחזור כקהילה לתקופה הזאת בתחילת הפלאשבאק של אודן שבה כולם החליטו שמדובר בפילר שצוות האנימה דחף משום מקום רק כי לופי יצא מהסיפור לכמה פרקים… מדובר בתוכן קאנוני לכול דבר ועניין שלקוח ישירות מהמנגה, וגם ספציפית בתוכן שכולל כמה מהחלקים הטובים ביותר בכול ארק אגהד.
יואוווו בטח יהיה נדיר
תודה על הפרק